top of page

OSLO BILVASK

Automania Oslo tilbyr bilvask og tjenester.

Vi er åpent fra:
mandag til fredag 10:00 til 19:00
lørdag 10:00 til 18:00
søndag (stengt)

*
Stengt på 26-05-2022

Dropin eller ring oss!

nær haugerud t-banestasjon i Oslo

Vi har kompetanse og erfaring innen bilvasktjenester og Dekk. konkurransedyktige priser.

Autoglym Shield

Dette systemet beskytter og forsegler lakk, glass og tekstiler over lang tid. Dette er den komplette løsningen som gir deg god samvittighet, fordi du vet at bilen er beskyttet mot hverdagens tøffe påkjenning som finnes i forurensning og andre elementer som påvirker bilens utseende.

Lakk

Shield Exterior Protection inkluderer beskyttelse til utvendig lakk og glass. Shield Paint Protection inneholder Autogylms unike Carbon Shield Technology, som fester flytende karbon på billakken og legger en ugjennomtrengelig hinne som beskytter mot tøft vær og forurensning.

Interiør

Shield Interior Protection beskytter og forsegler både tepper og bilseter flere ganger, for å legge en beskyttende hinne utenpå alt av tekstiler og skinn. Søl og fukt kan ikke trekke gjennom den beskyttende hinnen, og er enkel å tørke bort når uhellet er ute.

Glass

Shield Glass Protection er en svært holdbar, optisk klar, fettfri forsegling til side- og bakruter. Regndråpene ruller av de behandlede rutene, og gir forbedret sikt og økt sikkerhet i vått vær.

Bilvask Prisers

OSLO BILVASK

Automania Oslo tilbyr bilvask og Dekk tjenester.

Vi er åpent fra mandag til lørdag. Dropin eller ring oss!

bottom of page